A Párizsi Hadművelet. Ha összeomlik a gazdaság, akkor ezzel foglalkozunk csak

Most egy igazán izgalmas sztorit osztok meg veletek. Már olvashattad azt, hogy én bróker voltam. Akkor is kerestem az érdekesebbnél érdekesebb megoldásokat értékesítésre. Egyszer egy munkatársam rávett, hogy menjünk el egy – akkor még nagyon hájpolt átverés – karbon kredit előadásra. Mentünk üzleti kapcsolatokat építeni, a résztvevők között lehettek potenciális ügyfelek számunkra is. Mondjuk ő amúgy is vonzódott az MLM-ek felé, azért is mentünk, én már akkor sem szerettem az ilyet, és mondtam is neki, nem biztos, hogy én vagyok a legjobb oda, mert ha átverést érzek, akkor bizony én kérdezek. Már gondolhatod is mi történt, na de hogyan is jön ide a címben írt hadművelet?

Ha pénzügyi, gazdasági összeomlás lesz…

A felvezetés, az előtörténet
2012-őt írtunk, akkor kezdtek el terjedni ezek a karbon kredites átverések. Gyűjtötték a pénzt egy nagy hülyeségre és bizony legtöbbször MLM-ben. Klasszikus előadás volt, először félre vonultunk kis csoportokban, ahol a leendő “felső vonalunk” összefoglalta miért is találkoztunk, kicsit belógatott néhány számot, hogy mennyit kereshetünk ezzel… Aztán jött egy előadás, ahol egy szakértő beszélt. Egyébként nem szóltam volna semmit, mert minden résztvevő el tudja dönteni, hogy ez átverés vagy nem, én elkönyveltem már az elején, de egy mondatot nem hagyhattam figyelmen kívül. Ezt mondta az előadó: “Ha pénzügyi összeomlás lesz, akkor nekünk ott lesz a karbon kreditünk, majd pénzzé tudjuk tenni” 

A kérdés
Vége volt az előadásnak, kérdezni lehetett. És akkor én feltettem a nagy kérdést (na nem megkértem a kezét), hogy ha összeomlik a pénzügyi rendszer, akkor ki lesz az, aki fizetni fog a mi kis karbon krediteinkért? Egyébként is kit fog az akkor érdekelni? Mivel akkor majdhogynem a párizsiért fogunk harcolni.

Természetesen érdemben válasz nem érkezett. A rendezvényeikről kitiltottak, de lett 2 ügyfelem és aznap néhány ember vett csak karbon kreditet, szóval pár lelket megmentettem. Én nem vagyok az a troll típus, ez volt az utolsó ilyen alkalom. Mondjuk 23 éves voltam, fiatalság…

A Párizsi Hadművelet

Nem véletlen van nagybetűvel írva, mert utána bizony én így hívtam a sales stratégiámat. Sokszor volt az, hogy leendő ügyfelek kérdezgették, hogy mi lesz, ha nagyobb gazdasági összeomlás lesz, mint a 2008-as. Erre mindig azt mondtam, hogy akkor bizony már alapból nem is a pénzünkkel, vagy a részvényeinkkel fogunk foglalkozni, hanem a párizsiért fogunk harcolni, vagyis az ételért. Persze az aranynak felértékelődik az ára, de értették az érvemet, hogy legyen arany a tarsolyban, de mi veszteni valónk van, ha részvényezünk?
Annyira bejött, hogy beépítettem a sales stratégiámba és sokszor ezzel szereztem ügyfeleket.

Te is lehetsz részvénytulajdonos, profitálhatsz a részvényekből!
A Minner videós tőzsdei képzésében megtanítalak arra, hogy mikor, mennyi részvényt vegyél vagy adj el és azt hogyan tudod megtenni. Vedd meg azt a tőzsde képzést, amit már 140-en tanulnak a videókból. Kattints ide és szerezd be most!

Fotó: Myriams-Fotos

Segíts a missziómban, hogy az ilyen értékes ingyenes információk minél több magyarhoz eljuthassanak! Oszd meg az ismerőseiddel! Köszönöm! Én pedig készítem az új cikkeket!