A PayPal külön álló cég lesz, a tőzsdére is újra bevezetik

A PayPal miután leválik az Ebayről és spin-off cégként folytatja tovább a tevékenységét, akkor újra kereskedhetővé válik a tőzsdén is. A céget az Ebay 2002-ben vette meg, abban az évben amikor tőzsdére bevezették részvényeit (ezután ki is vezették azokat). 2002-óta 1 trillió dollár értékű tranzakciót hajtottak végre a felhasználók a PayPal-on keresztül

Az így, újra létrehozott külön álló PayPal vállalat részvényeivel a Nasdaq tőzsdén lehet majd kereskedni. Előreláthatólag ősszel már ezt meg is tehetjük. PYPL ticker kódja lesz, ahogyan az az Ebay felvásárlás előtt is volt.

Rajtam kívül is sok befektető fogja várni, hogy újra vásárolhassanak a részvényből, hiszen világszerte 160 millió ügyféllel rendelkezik, és közel 200 országban használják online fizetésre (valahol offline is fizetnek a PayPalon keresztül).

Valószínűleg az Ebay részvény tulajdonosok a szétválás lebonyolítása után meghatározott darabszámú PayPal részvényt is kapnak. Így ha valaki egy magyar brókercégnél Ebay részvényt vesz, akkor később automatikusan PayPal részvénye is lesz a részvény újra bevezetése után. Az Ebay részvényre viszont most nem spekulálnék, nem tartom olyan jó részvénynek (nincs olyan várakozás, ami most felhajtaná). Várjuk meg a PayPalt.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!