A Pornhub szexivé, fogyaszthatóvá teszi a saját reklámjait

A +18-as tartalmakat nagyon nehéz bejuttatni a médiába, főleg a nagyokhoz. A reklámozás is elég nehéz (nem felnőtt tartalmú oldalon), mivel Google Adwords-ben nem reklámozhat a Pornhub csak úgy, sőt, a Facebookon sem, így marad a médiahack, gerillamarketing. A Pornhub a kreatív infografikáival (pornó nézési statisztikák), vagy például az űrpornós közösségi finanszírozó kampányával sikeresen bejutott már a médiába. A legújabb ötletük viszont még kreatívabb.

Sexapp, ami fogyaszt

Olyan mobilapplikációt adott ki, ami lefogyaszt a különböző sexgyakorlatok segítségével. Ez a Bang.Fit. A videó jól szemlélteti, mit is tud az applikáció, ha nem tudsz angolul, akkor is megérted. (videó alatt folytatom!).

Már több mint 2 millióan látták a videót, tehát elérte a célját már a videó is. Az applikációt a Pornhub komolyan is gondolta, a létrehozását hosszas kutatás előzte meg. A fejlesztők szerint a zumbát, a crossfitet és a jógát ötvözik a gyakorlatokkal.

Érdemes a pornóra vállalkozást építeni?

A Pornhub is megmutatta, hogy kreatívan még a médiába is be lehet jutni. Tudod, minden a tálalás kérdése. És mi magyarok a pornómilliárdosunk után főleg tudjuk, hogy van ebben a szektorban pénz (Gattyán György és a LiveJasmin miatt). Bárhogy is nézzük, az internet tartalomfogyasztásában még mindig a pornó vezet, sőt, a sávszélesség egyik legnagyobb részét is ilyen tartalmak teszik ki. Igaz, hogy +18-as vállalkozási ötletek nincsenek a Minneren, de érdemes vele foglalkozni. Nézd meg ezt a régebbi Minneres Facebook posztot! :

+18 -as vállalkozás ötletként ez jó lenne?
=============================
Vagy erre valami közvetítő cég? Kinek van ö…

Közzétette: Minner – 2016. április 19.

forrás: Pornhub

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!