A Target is hasonlóra számíthat, mint a Wall-Mart

A Target kereskedelmi lánc részvénye teljesítette a legutóbbi elemzésünket. Akkor 63 dollár környékéig vártuk, hogy felemelkedjen az árfolyam, 62 dollárig sikerült is, ami 14% emelkedés volt. Ez a szint viszont megfogta az árfolyamot. A fundamentumok (piaci, gazdasági hírek) se javítottak a helyzetén. 2013-ban és 2014 első negyedévében is a kereskedelmi cégek eredményei nem voltak kimagaslóak, köszönhetően a zord időjárásnak.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A Target éléről május 5-én lemondott Gregg Steinhafel, a vezérigazgatói posztot hagyta ott. Az árfolyam egyből be is szakadt 6%-ot is. A döntés várható volt, a vásárolói bizalom megrendült a bankkártya visszaélések miatt. Valakinek el kellett vinnie a balhét. A cég mostani jelentésében (május 21-én) szereplő eredményei valószínűleg nem lesznek kimagaslóak, amennyiben a többi céggel együtt nézzük, máris nem fest majd olyan rossz képet. 54 dollár alatti árfolyamnál inkább további esés várható. Legutóbb ez a szint fogta meg az árfolyamot. A Wall-Mart jelentése se volt kimagasló, az ő részvény árfolyamuk is beesett a jelentéskor. Így érdemes lesz május 21-én rátapadni a Target árfolyamára is.

target_majus

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!