A hatékonyságnövelés, vagy a produktivitás magával vonzza a magasabb profitot, árbevételt. Itthon is közkedvelt a kis – és közép vállalkozásoknál a Trello használata, ami megkönnyíti a projektek menedzselését. A cég annyira sikeres lett globálisan, hogy felvásárolta az Atlassian még 2017-ben. Bár nem csak ez befolyásolta az Atlassian árfolyamát, de az utóbbi 2 évben óriásit rallyzott, vagyis az árfolyama megháromszorozódott és most kicsit korrigált a piac, ami jó beszállót jelenthet a befektetőknek.

Az elmúlt 2 évben így változott az Atlassian (tőzsdei ticker kód: TEAM) árfolyama. (Grafikon alatt folytatom).

Atlassian spekuláció

Kiszemeltem a céget, mert a jelenlegi korrekció után keresni fogom a belépési pontokat részvény vásárlásra. Nézzük is, hogy milyen fundamentumok (céges eredmények, hírek, információk) támasztják alá azt, hogy emelkedhet még a részvény:

  • A Trelloban található extra funkciók (Power Up-ok) száma felvásárlás után 1 év alatt duplájára nőttek és az Atlassian csapta új szintre emelte a Trellot, sok funkciót átszabtak, racionalizáltak.
  • Legfrissebb üzleti eredményükben felülmúlták a piaci várakozásokat
  • Az Atlassianhoz tartozó Jira szoftvert is frissítették, ez a legrégebbi szoftverük
  • A Trello több mint 35 millió felhasználóval büszkélkedik. Köztük vagyok én is, már több mint 2 éve.

Trello használata útmutató cikkek: 

Forrás: Appdevelopermagazin, finviz.com
Fotó: Matthew Guay /Unsplash

Kérdezz vagy beszélgess a cikk témájában!
Instant tartalmak Rövid posztok, hírek, tartalmak a Minner Instantban. Kattanj rá, kattints ide!
A menüből is eléred! Sőt a főoldalon is ott a Minner Instant. 2019-ben így már dupla tartalommal várlak a Minneren nap mint nap, sőt még hétvégén is! Kattints ide!