Kezdőlap Gazdaság és üzlet Startup A Twitter megvett egy startupot

A Twitter megvett egy startupot

-

A Twitter csütörtökön jelentette be,  hogy megvette a SnappyTV-t.  A vállalat rövid videókat tud szerkeszteni, akár élő adásban is. Ezzel is erősíti, hogy még több és még kreatívabb tartalmat tudjanak megjeleníteni a Twitteren. Így a partnereik további minőségi élő adásokat tudnak közvetíteni a Twitteren.

Kell is valamit csinálnia a vezetőségnek, mert a Twitter árfolyama eléggé a mélyben van. Meglátjuk a piac merre fogja tolni az árfolyamot.
Az árfolyam kilépett az eső csatornából, így egy kis emelkedésre lehet a levegőben. Sőt a felvásárlás is mutatja, valamit változtatni szeretne a cég.

twitter

 

Forrás: Twitter, finviz

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek