A Vatera.hu a Minner.hu egyik vállalkozási ötletére figyelmeztet? – Csalók jelentek meg a Vaterán?

Egyik kedves olvasóm küldte a cikkben szereplő képet. Egyből a Minner jutott eszébe, amikor látta a Vatera email felhívását, figyelmeztetését. A 117-es öltet jutott eszébe, ami a Vaterához kapcsolódik, elvégre a címében is benn van: Profi Vatera eladó. Persze nem hiszem, hogy valaki a Minneres vállalkozás ötlet alapján kezdett garázdálkodni, főleg azért sem, mert az ötletben nem azt a tippet adtam.

Csalók mindig lesznek. Kérlek olvasd el a 117. ötletet, és írd meg azt, ha szerinted tényleg kiolvasható belőle csalás. Szerintem az ötletem azért is jó, mert a Profi eladó sokkal jobban megszűri a termékeket is, amiket árusít, elvégre eladás a célja. Ha elég aktív (és minőséget ad), akkor visszatérő vásárlói is lehetnek, hosszútávon kifizetődő.

Mit gondolsz róla? A Facebookon ennél a bejegyzésnél kommentelhetsz is, kattints ide!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!