KezdőlapTőzsdeA virtuális valóság lesz a pornóipar új milliárdos piaca

A virtuális valóság lesz a pornóipar új milliárdos piaca

-

A pornóipar gyorsan tud alkalmazkodni a változásokhoz. De, az is igaz, hogy a pornófilm bevételek az utóbbi időben megcsappantak, és a piac átalakult. A szemfüles producerek, a pornóipar szereplői és persze a webcam szolgáltatók (mint a Gattyán György cége a LiveJasmin) sokat profitálhatnak a virtuális valóság eszközökből, főleg a szemüvegből.

Az alábbi ábrán szereplő előrejelzésből kiderül, hogy a pornóipar lesz az egyik nagy nyertese a virtuális valóság szemüvegeknek. Jelenleg amúgy sincs nagy növekedés a pornóban, szinte 1%-os éves növekedést sem tud felmutatni a piac, így végre új bevételi forrása lehet az iparágnak. Előfizetéses szolgáltatást kreálhatnak a virtuális valóság filmekhez… A lényeg, hogy olyan helyen is felbukkan a virtuális valóság, amire nem is gondolnánk. Vagy mégis?
Tudtad, hogy a Facebook azzal, hogy megvette az Oculus virtuális valóság szemüvegeket gyártó céget betört ebbe a piacba is. Ha ennyi új területre kihat ez az új technológi, akkor szerinted érdemes foglalkozni a Facebook részvényével? Ha a válaszod igen, akkor kattints ide, erről is írtam már cikket.

 

pornoés a virtuálisvalósag

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek