A virtuális valóság lesz a pornóipar új milliárdos piaca

A pornóipar gyorsan tud alkalmazkodni a változásokhoz. De, az is igaz, hogy a pornófilm bevételek az utóbbi időben megcsappantak, és a piac átalakult. A szemfüles producerek, a pornóipar szereplői és persze a webcam szolgáltatók (mint a Gattyán György cége a LiveJasmin) sokat profitálhatnak a virtuális valóság eszközökből, főleg a szemüvegből.

Az alábbi ábrán szereplő előrejelzésből kiderül, hogy a pornóipar lesz az egyik nagy nyertese a virtuális valóság szemüvegeknek. Jelenleg amúgy sincs nagy növekedés a pornóban, szinte 1%-os éves növekedést sem tud felmutatni a piac, így végre új bevételi forrása lehet az iparágnak. Előfizetéses szolgáltatást kreálhatnak a virtuális valóság filmekhez… A lényeg, hogy olyan helyen is felbukkan a virtuális valóság, amire nem is gondolnánk. Vagy mégis?
Tudtad, hogy a Facebook azzal, hogy megvette az Oculus virtuális valóság szemüvegeket gyártó céget betört ebbe a piacba is. Ha ennyi új területre kihat ez az új technológi, akkor szerinted érdemes foglalkozni a Facebook részvényével? Ha a válaszod igen, akkor kattints ide, erről is írtam már cikket.

 

pornoés a virtuálisvalósag

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!