A Wall Street farkasa premierje után nőtt a brókeri szakmára jelentkezők száma

Nincs mit magyarázni a képen (szöveg alatt), a Wall Street farkasa premierje után többen akartak brókerek lenni, mint előtte. Ez várható volt. Valami mozgolódás lehetett azért hazánkban is, mert sok fiatal megnézte, és ki ne akarna annyi pénzt keresni.
Lesz egy előadás a minneren, amiben elemezzük a Wall Street farkasa értékesítését, és hogy miért kereshetsz a legrövidebb idő alatt a legtöbb pénzt bármilyen értékesítőként: Akarsz te lenni a Wall Street farkasa?
+ a kép alatt egy videó. Ne hagyd ki!

stockbroker_wallstreet

Forrás: marketwatch.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!