A Yahoo egyre erősebb

Az utóbbi pár évben újra erősödésnek indult a Yahoo. Az AOL és a Yahoo egyesüléséről már tavaly szeptember óta keringenek a pletykák. Részben ez is hozzájárult a Yahoo részvényének brutális emelkedéséhez. Az is persze lendített az árfolyamon, hogy a Firefox alapértelmezett keresője lett a cég.

Az AOL-ról szóló pletyka újra elindult a Wall Streeten. A Verizon neve is előkerült, mivel ő lehet az, aki vetélytársa lehet a Yahoonak egy felvásárlás során. A Verizonnak több tőkéje is lenne a vásárláshoz, igaz a Yahoo az Alibaba részvénycsomagja egy részét értékesített, így ők is rendelkeznek nem kevés készpénzzel.

Ezek a hírek fogják mozgatni jelenleg a cég árfolyamát. A cég újra jó szinten van, mivel kis kockázattal bárki be tud szállni a vételi oldalon. 48 dollárnál egy dupla alj alakzatot láthatunk az árfolyamnál, ha később ez a szint alá megy az árfolyam, akkor már nem érdemes tartani a részvényt. Ezzel tudjuk kezelni a kockázatunkat.

yahoo_jan

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)