Abból él, hogy részegen teszteli a weboldalakat. Zseniális, őrült vállalkozás ötlet?

Richard azt vallja, hogy egy weboldal legyen olyan egyszerű, amit még egy részeg is megért, és használni is tud. Az weboldal programozó azt találta ki, hogy indít egy vállalkozást, és a profilja az lesz, hogy pénzért részegen leteszteli a megbízó weboldalát. Nem is tudom eldönteni, hogy zseniális, vagy őrült. 250 dollárért, azaz 68 000 forintért megcsinálja neked azt, hogy lerészegedik, és leteszteli a te weboldaladat is. Ha belegondolsz, egyszerre több weboldalt is meg tud így szakérteni. Arra kell csak figyelnie, hogy teljesen KO-ra ne igya magát 🙂

Mit ért el vele?
Valószínűleg van pár vállakozó aki már csak poénból is fizet neki, sőt még nagy weboldalak is, pl. a Gizmodo blog is fizetett neki. De komolyra fordítva a szót, rengeteg külföldi weboldal írt már a projektjéről, és mint UX dizájner és weboldal programozó is dolgozik. Így ez a projekje még le se húzza a nívóját, sőt rendes ügyfeleket hoz neki.

Mennyi ügyfele volt eddig?
A weboldalára eddig 34-et töltött fel (Completed rész), tehát 34 X 68000 Ft= 2 312 000 Ft bevétel.
Fel is veszi a tesztelését (közben eléggé ittas). Ezen a linken például a Gizmodo weboldal tesztelését láthatod. De a Completed résznél rákattintasz a weboldalakra ott a legtöbb tesztről látod a videót is. A videót én úgy tudtam elindítani, hogy jobb egérgombbal rákattintottam és úgy a legördülőből a lejátszásra kattintottam.

Nézd meg a weboldalát, mert szerintem az is beszédes, és a felépítése is tetszik. Kattints ide! 

Fotó: theuserisdrunk.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!