KezdőlapGazdaság és üzletAbból él, hogy részegen teszteli a weboldalakat. Zseniális, őrült vállalkozás ötlet?

Abból él, hogy részegen teszteli a weboldalakat. Zseniális, őrült vállalkozás ötlet?

-

Richard azt vallja, hogy egy weboldal legyen olyan egyszerű, amit még egy részeg is megért, és használni is tud. Az weboldal programozó azt találta ki, hogy indít egy vállalkozást, és a profilja az lesz, hogy pénzért részegen leteszteli a megbízó weboldalát. Nem is tudom eldönteni, hogy zseniális, vagy őrült. 250 dollárért, azaz 68 000 forintért megcsinálja neked azt, hogy lerészegedik, és leteszteli a te weboldaladat is. Ha belegondolsz, egyszerre több weboldalt is meg tud így szakérteni. Arra kell csak figyelnie, hogy teljesen KO-ra ne igya magát 🙂

Mit ért el vele?
Valószínűleg van pár vállakozó aki már csak poénból is fizet neki, sőt még nagy weboldalak is, pl. a Gizmodo blog is fizetett neki. De komolyra fordítva a szót, rengeteg külföldi weboldal írt már a projektjéről, és mint UX dizájner és weboldal programozó is dolgozik. Így ez a projekje még le se húzza a nívóját, sőt rendes ügyfeleket hoz neki.

Mennyi ügyfele volt eddig?
A weboldalára eddig 34-et töltött fel (Completed rész), tehát 34 X 68000 Ft= 2 312 000 Ft bevétel.
Fel is veszi a tesztelését (közben eléggé ittas). Ezen a linken például a Gizmodo weboldal tesztelését láthatod. De a Completed résznél rákattintasz a weboldalakra ott a legtöbb tesztről látod a videót is. A videót én úgy tudtam elindítani, hogy jobb egérgombbal rákattintottam és úgy a legördülőből a lejátszásra kattintottam.

Nézd meg a weboldalát, mert szerintem az is beszédes, és a felépítése is tetszik. Kattints ide! 

Fotó: theuserisdrunk.com

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek