AirBnB-n keresztül adta ki a New York-i igluját – Szó szerint a jég hátán is megél

Gondolom hallottál a januári New York-i nagy havazásról. Egy leleményes lakó gondolta kihasználja az alkalmat, és épített egy iglut mely 2 főnek 200 dollárba kerül/éjszaka. Az AirBnB weblapján a Boutique winter igloo néven lehetett megtalálni a hirdetését.

Végül az AirBnB törölte a hirdetést, mert nem felelt meg a szabályzatban leírtaknak. Addigra viszont a média felkapta, és sorra kérik az interjút az iglu építőjétől. És most más portálokra is kiteszi a hirdetést. Leleményes vállalkozó, ha jól kihasználja a médiafelhajtást, akár mér később is profitálhat belőle.

iglu_airbnb iglu_airbnb2

Ez is érdekelhet:
Készített egy vírusvideót, és 3 év után lett egy 615 millió dollár értékű vállalkozása

Forrás: Dailymail, AirBnB

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!