Ajánlat! Valósítsd meg az egyik Minner vállalkozási ötletet és a Minner támogat

Vállalkozási ötlet megvalósítás

A Minneren közel 200 üzleti ötlet található a vállalkozási ötlet rovatban. Folyamatosan frissítem és aktualizálom őket, némelyik ötletben további 2-3 ötlet is található. Kitaláltam egy jó ajánlatot! Persze nem dolgozok helyetted, de itt a Minner nagy publicitása, amit még extraként ki tudunk használni. Na lássuk!

Figyelem! Megtelt! Már nincs több hely! Olvasd el ettől még a kiírást, mert később még lehet, vagy ha most döntesz, akkor lefoglalhatod a helyed kb. 2-3 hónap múlva indul el újra, addig fel tudsz készülni!

Az ajánlatom a következő:

 • Kiválasztasz egy vállalkozási ötletet a Minneren, amit persze tovább lehet gondolni, rád formálni.
 • Jelentkezel a Vállalkozói képzésembe + mentorprogramomba úgy, hogy kedvezménnyel 44 900 Ft helyett 30 000 Ft-ért megkapod az egészet. Kuponkódot kell használod a vásárlásnál. Kuponkód: mentor
 • 6 órányi videóanyag üzletről, üzleti modellekről, vállalkozás indításról, marketingről, vállalkozói matekról + 6 hónapos mentorprogram
 • Plusz kapsz INGYEN marketing megjelenést a Minneren 254 000 Ft értékben (médiaajánlat alapján, tehát ezt nem kell kifizetned) – persze szalonképes termék / szolgáltatás esetén, illetve kihasználhatod a Minner kapcsolat hálóját még jobban, mint bárki más. Tudod, kölcsönösen előnyös lesz, oda kell tennünk magunkat, hogy utána lobogtathassam: hééé ő nálam tanult… Nálam is ott lesz a motiváció.
  Benne van legalább 4 cikk a Minneren, sok-sok Facebook poszt és természetesen, ha tudunk akkor közös kampány.
 • Jelentkezési határidő május 31. – De jelenleg csak 10 főt tudok fogadni, így érdemes mielőbb jelentkezned! Figyelem! Megtelt! Már nincs több hely! Olvasd el ettől még a kiírást, mert később még lehet, vagy ha most döntesz, akkor lefoglalhatod a helyed kb. 2-3 hónap múlva indul el újra, addig fel tudsz készülni!
 • Tehát neked ez 30 000 Forintba kerül, a feltétel az, hogy Minner vállalkozás ötletet valósíts meg!  Kattints ide, majd kattints a vásárlás gombra és írd be a kuponkódot a 44 900 Ft-os képzésnél, hogy: mentor
  Majd egyből 30 000 forint lesz ára. Én már abból látom, hogy erre jelentkeztél.
  Miért kell fizetni? Azért, mert ha mindez ingyen lenne nem tennéd bele úgy az energiát. Remélem így már érted!

Mit csinálunk még a fentieken kívül? Vagyis azt egy kicsit részletezve

Az általad kiválasztott vállalkozás ötletet rád szabjuk, csinálunk egy tervet, hogy tudjuk minél előbb piacra bevezetni. Tehát megcsináljuk ahogy én hívom a vállalkozás ötlet lebutítását, -1ről elindulunk, de már úgy, hogy abból bevételed legyen. Aztán szépen felépítjük a vállalkozásodat. Erre pont elég lesz indulásként a féléves mentorálás, amit kapsz, és közbe a Minneren is megjelensz. És akkor ha úgy érezzük befektető kell a projekthez, akkor intézzük.

Benne vagy? Induljon a Minner vállalkozás gyár! Kattints ide és ne feledd a vásárlásnál a mentor kuponkódot használni! Tudod egy Minner vállalkozási ötletet is ki kell választanod!

Fotó: Envato License

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!