vasárnap, január 17, 2021

Alibaba részvénykibocsátás: 38% profit + egy új kínai milliárdos

Pénteken már lehetett kereskedni az Alibaba részvényeivel. A befektetők nagyon várták már, és jót tett a részvénynek, hogy folyamatosan csúsztatták a dátumot. A kisbefektetők sem akartak ki maradni a buliból, a hozamokból. 68 dolláros részvényár helyett a részvény 92,7 dollár körül nyitott. Sajnos itthon nem lehetett elővásárlásba venni a részvényeket, így csak piaci áron tudtunk hozzá jutni a részvényhez.

A Yahoo érdekes módon -1% körül zárt, ez annak is köszönhető, hogy előadott a részvénycsomagjából 122 millió darabot. Szerintem a piac rosszul árazta be a Yahoo-t, és még emelkedhet tovább.

Az Alibaba árfolyama is még emelkedhet, közel van a 100 dolláros szinthez, ami vonzza a befektetőket. Az árfolyammozgásból is látszik, nem foglalkoztak spekulánsok a negatív hírekkel, például a hamisítási ügyekkel.

A cég értéke 231 milliárd dollár lett így, tehát felülmúlta a 200 -as előrejelzést is. Ilyen nagy emelkedésre kevesen számítottak. Mekkora növekedési potenciál van a részvényben? Éves szinten kétszámjegyű  árbevétel növekedést tud felmutatni az Alibaba, így véleményem szerint 200-300 dollár körül is lehet az elkövetkező években az árfolyama. A legnagyobb cégek közé került.

alibaba_ipo

Kezdj el kereskedni az Alibaba részvényeivel úgy, hogy 30%-kal csökkented a kockázatod. A veszteséged 30%-át állja a brókercég.
Érdekel? Küld el adataid, és segítünk elintézni.
[contact-form-7 404 "Nem található"]

Forrás: finance.yahoo

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek