Alibaba részvénykibocsátás: 38% profit + egy új kínai milliárdos

Pénteken már lehetett kereskedni az Alibaba részvényeivel. A befektetők nagyon várták már, és jót tett a részvénynek, hogy folyamatosan csúsztatták a dátumot. A kisbefektetők sem akartak ki maradni a buliból, a hozamokból. 68 dolláros részvényár helyett a részvény 92,7 dollár körül nyitott. Sajnos itthon nem lehetett elővásárlásba venni a részvényeket, így csak piaci áron tudtunk hozzá jutni a részvényhez.

A Yahoo érdekes módon -1% körül zárt, ez annak is köszönhető, hogy előadott a részvénycsomagjából 122 millió darabot. Szerintem a piac rosszul árazta be a Yahoo-t, és még emelkedhet tovább.

Az Alibaba árfolyama is még emelkedhet, közel van a 100 dolláros szinthez, ami vonzza a befektetőket. Az árfolyammozgásból is látszik, nem foglalkoztak spekulánsok a negatív hírekkel, például a hamisítási ügyekkel.

A cég értéke 231 milliárd dollár lett így, tehát felülmúlta a 200 -as előrejelzést is. Ilyen nagy emelkedésre kevesen számítottak. Mekkora növekedési potenciál van a részvényben? Éves szinten kétszámjegyű  árbevétel növekedést tud felmutatni az Alibaba, így véleményem szerint 200-300 dollár körül is lehet az elkövetkező években az árfolyama. A legnagyobb cégek közé került.

alibaba_ipo

Kezdj el kereskedni az Alibaba részvényeivel úgy, hogy 30%-kal csökkented a kockázatod. A veszteséged 30%-át állja a brókercég.
Érdekel? Küld el adataid, és segítünk elintézni.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Forrás: finance.yahoo

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!