KezdőlapTőzsdeAlibaba részvénykibocsátás: 38% profit + egy új kínai milliárdos

Alibaba részvénykibocsátás: 38% profit + egy új kínai milliárdos

-

Pénteken már lehetett kereskedni az Alibaba részvényeivel. A befektetők nagyon várták már, és jót tett a részvénynek, hogy folyamatosan csúsztatták a dátumot. A kisbefektetők sem akartak ki maradni a buliból, a hozamokból. 68 dolláros részvényár helyett a részvény 92,7 dollár körül nyitott. Sajnos itthon nem lehetett elővásárlásba venni a részvényeket, így csak piaci áron tudtunk hozzá jutni a részvényhez.

A Yahoo érdekes módon -1% körül zárt, ez annak is köszönhető, hogy előadott a részvénycsomagjából 122 millió darabot. Szerintem a piac rosszul árazta be a Yahoo-t, és még emelkedhet tovább.

Az Alibaba árfolyama is még emelkedhet, közel van a 100 dolláros szinthez, ami vonzza a befektetőket. Az árfolyammozgásból is látszik, nem foglalkoztak spekulánsok a negatív hírekkel, például a hamisítási ügyekkel.

A cég értéke 231 milliárd dollár lett így, tehát felülmúlta a 200 -as előrejelzést is. Ilyen nagy emelkedésre kevesen számítottak. Mekkora növekedési potenciál van a részvényben? Éves szinten kétszámjegyű  árbevétel növekedést tud felmutatni az Alibaba, így véleményem szerint 200-300 dollár körül is lehet az elkövetkező években az árfolyama. A legnagyobb cégek közé került.

alibaba_ipo

Kezdj el kereskedni az Alibaba részvényeivel úgy, hogy 30%-kal csökkented a kockázatod. A veszteséged 30%-át állja a brókercég.
Érdekel? Küld el adataid, és segítünk elintézni.
[contact-form-7 404 "Nem található"]

Forrás: finance.yahoo

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek