Alibaba vs Amazon

Az online vásárlás két meghatározó szereplőjét hasonlítja ez az infografika, vagyis a kínai Alibaba-t és az amerikai Amazont.

Az alábbi ábrából levonhatjuk a következtetést, hogy az Alibaba még további növekedés előtt áll, míg az Amazon lényegesen alacsonyabb növekedési potenciállal rendelkezik.

Az Alibaba részvényben még bőven van potenciál, és alul árazottnak is tartom a részvényt, ahogyan azt sok elemző is. Ide kattintva olvashatod régebbi elemzéseket, és híreket az Alibaba-val kapcsolatban.

 

alibabavsamazon2

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!