KezdőlapTőzsdeAmerikai telekom céggel akár 20%-os profitot is elérhetsz

Amerikai telekom céggel akár 20%-os profitot is elérhetsz

-

A Sprint Nextel Corporation egy régi gyökerekkel rendelkező vállalat, 1899-ben alapították. 1989-től létezik a mai neve. A telekommunikáció területén tehát nagyon sok tapasztalata van, igaz egy ilyen innovatív  területen hamar lenyomhatják a fiatal konkurensek.  Bevételeinek több mint 70%-a  mobilinternet üzletágához köthető.  54 millió előfizetővel rendelkezik, ezzel a harmadik legnagyobb amerikai vezeték nélküli internet szolgáltató a piacon.  Ebben a szegmensben folyamatosa növekedés figyelhető meg, és a mobileszközök elterjedése miatt további bővülés várható.

Két nagy konkurense az AT&T és a Verizon nagyon jó számokat hoznak negyedévről negyedévre, és előfizetőik száma is nő, ezzel szemben a Sprint gyengélkedik, első negyedévben is veszteséget jelentett.

sprint_grafikonForrás: Federal Communications Commission

Az árfolyam túl van egy nagyobb korrekción, 7,5 dollár alatt további esés várható, de 9,3 dollár felett pedig emelkedés. Érdemes odafigyelni az árfolyamra, mivel egy háromszög alakzat rajzolódik ki a grafikonon, ami után erős kitörés várható valamelyik irányba, és azt már könnyű meglovagolni.  Az esés tehát valószínűbb, várjuk meg a 7,5 dollárt, és egészen 6 dollárig lemehet az árfolyam, így akár 20%-os profitunk is lehet ezen a részvényen. Remélem hallottál már arról, hogy a részvények gyorsabban esnek, mint emelkednek. Van olyan brókercég, ahol lehet esésre is játszani, kérdezd meg a brókered, ő segít benne.

sprint_nextel

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek