Amikor a macskád tart el

A részvényekre is pozitív hatással van az, hogy az internetet az utóbbi időben ellepték a cicás és kutyás képek, videók. Globálisan nőtt a kisállat tartási kedv. Négy nagy cég dominál a piacon (három közülük ismerős is lehet): Colgate-Palmolive Co., Mars Inc., Nestlé S.A., Del Monte Corp.
A következő elemzésben bemutatjuk, hogy pénzt is lehet keresni amellett, hogy lájkolgatjuk a cicás, kutyás képeket.

A mostani részvény elemzés a Colgate-Palmolive Co.-ra vonatkozik, mivel ezzel lehet kereskedni a tőzsdén az előbb felsoroltak közül. A részvénytársaság bevételeinek 12% származik az állateledelből. A piac bővülését így is megérzi, mivel 92 országban van jelen ebben a szektorban is. A többi piacon így is jól teljesít, mivel a Colgate márkát meghallva mindenkinek eszébe jut a fogkrém.
A grafikon után pedig nézzük milyen lehetőségek vannak az árfolyamba.

colgate

60 dollár környékén erős ellenállás található, február elején arról a szintről fordult az árfolyam.  65-66 dollár átlépésénél már érdemes emelkedésre számíthatunk. 70-79 dollár közé is felmehet az árfolyama. Hosszútávon pedig megközelítheti a 100 dolláros árszintet.
Elemzői várakozások:
UBS 70$

Cikk frissítése 2015. január 7. : A 70 dollárt elérte a részvény. Most újra visszakorrigált az árfolyam. Jó beszállási pont alakult ki 67 dollárnál. Kis kockázattal profitot lehet elérni, de ha 67 dollár alá menne tartósan, érdemes eladni a részvényt. 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!