KezdőlapGazdaság és üzletAmit még biztosan nem láttál, a Jóbarátok sztárjai először használnak Windows-t (95-öt)

Amit még biztosan nem láttál, a Jóbarátok sztárjai először használnak Windows-t (95-öt)

-

20 évvel ezelőtt mutatták be a Windows 95-öt. Bill Gates már ekkor azon ügyködött, hogy régebbi kijelentése megvalósuljon, vagyis az, hogy minden otthonban legyen legalább egy PC. Akkor még az internet gyerekcipőben járt, így az emberek nem érezték szükségességét a számítógépnek. Az irodai dolgozókon kívül tehát hatni akart Gates a családokra is, illetve a fiatalokra. Így jött képbe a Jóbarátok sorozat, és két sztárja Jennifer Aniston és Matthew Perry. A 95 felhasználói videókalauzában ők szerepelnek.

Az alábbi videó persze megrendezett, de valószínűleg nekik is új volt a Windows 95. Persze 20 éves távlatban elavult az, amit a videóban látunk, kivéve egyet! A cicás, macskás képeket már akkor szerették (19 perc-től a videóban) 🙂

Igaz, hogy a tőzsde esik, azért a Microsoft hosszú távon is jó vétel lehet a befektetőknek, itt egy régebbi tartalmunk: Az Amerikai Haditengerészet 9 millió dollárt fizet a Microsoftnak évente az XP támogatásért

Forrás: Wired
Fotó: Youtube

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek