Apple 100 dollár alatt

Az Apple a pénteki részvény árához képest 7 az 1 arányban felaprózza (spliteli) a részvényeit. Így 645 dollár helyett 94 dollárba kerül egy darab Apple részvény. Persze akinek már volt részvénye nem veszített az ügyleten, nekik így hétszer több részvény van a birtokukban. Sok kisbefektető rárepülhet a részvényre, mivel az eddigi áron nehéz volt beszerezni, és igy sok kis portfólióba is bekerülhet. A tech cégek közül a Google hajtott végre hasonló tranzakciót, igaz ő kicsit megbonyolitotta. Erről részletesen itt olvashatsz.

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!