Az Alibaba drónokkal szállítja ki a teát a vevőknek

Alibaba drón
Alibaba drón

Még tavaly az Amazon kezdett próbálkozni azzal, hogy drónokkal fogja kiszállítani az árut. Aztán erről letett végül is, még korainak tartotta. Most a legnagyobb konkurense, az Alibaba jelentette be, hogy a Taobao weboldaláról rendelt gyömbérteát így szállítják ki az alábbi városokba: Peking, Shanghai és Guangzhou. A drón nem fog bekopogtatni a vásárlóhoz, hanem a közelben a megbízott futárcég alkalmazottja leveszi a drónról a csomagot, és ő adja át a vevőnek.

Videó a drónszállításról:

Az Alibabáról folyamatosan jönnek ki az újabb hírek, tehát a cég nem ül a babérjain a részvénykibocsátás után sem. És méltó vetélytársa lesz, sőt már lett is az Amazonnak. Előző cikkünkben éppen arról írtunk, hogy 129 millió dolláros alapítványt hozott létre azért, hogy fiatal vállalkozásokat támogasson. Az Alibaba részvény is csábító a befektetőknek, kattints ide és olvasd el miért.

A drónok szabályozásáról és jövőjéről már itt is írtunk, kattints ide!

 Forrás: cnnmoney

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!