KezdőlapTőzsdeAz Alibaba Hongkong után Tajvanban is létrehozott egy vállalkozókat segítő alapítványt

Az Alibaba Hongkong után Tajvanban is létrehozott egy vállalkozókat segítő alapítványt

-

Az Alibaba egyre jobban készül hosszútávra berendezkedni, erre utal az is, hogy Tajvanban 316 millió dollár értékben létrehozott egy nonprofit alapítványt, vállalkozások támogatására. A Tajvaniaknak persze ez nem tetszett, hiszen az ellentét már régóta fent áll Kína és Tajvan között.

Az Alibaba először az élelmiszerek és mezőgazdasági termékekre fog fókuszálni, és ezeket támogatja. A fiatalokat fogják nagyobb mértékben segíteni, oktatással, és a munkához szükséges eszközökkel. Az Alibaba célja végső soron az, hogy a vállalathoz tartozó webáruházakba kapcsolja be ezeket a termékeket, vállalkozókat is. A cég tehát a Hongkongi példát követve hosszútávra rendezkedik be.

Az árfolyam az utóbbi időben nem akar emelkedni. A nagyobb elemző cégek még mindig 110 dollár fölé várják a részvényt. Az árfolyam is furcsán mozog, tehát jó lehetőség kínál azoknak akik bíznak az emelkedésben. A cég éves növekedése így is 30%-os, tehát ez a részvényben is tükröződni fog.

Alibaba részvény - finviz.com
Alibaba részvény – finviz.com

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek