KezdőlapTőzsdeAz Alibaba már filmeket is készít

Az Alibaba már filmeket is készít

-

Az Alibaba Group-hoz tartozó Alibaba Pictures Group (korábban ChinaVision Media Group, tavaly vásárolta fel az Alibaba) bejelentette, hogy készül a cég első filmes projektje is. A filmről nem sokat tudni még, az biztos, hogy a címe: A révész.

A vállalat ki fogja használni az Alibaba Group weboldalait a film reklámozására, ami így biztosan eljut a lehető legnagyobb közönséghez is. Kínai a második legnagyobb filmpiac a világon, 36%-kal nőtt 2014-ben a kínai filmipar bevétele, de a nézők még mindig inkább a hollywoodi filmeket szeretik.

Az Alibaba tehát milliókhoz fog elérni a webshopjain keresztül, és a vállalat diverzifikációja szempontjából is jó ötlet a kínai filmpiac felé nyitni.

A részvényesek is örülhetnek, és az árfolyam tovább száguldhat. Jelenleg egy korrekciót hajtott végre az árfolyam. És jó vételi lehetőséget kínál a befektetőknek. Ez az egyik legdinamikusabban növekvő vállalat a tőzsdei cégek között. Az árfolyamban is nagy potenciál kínálkozik, mivel 200-300 dollár közé is mehet az árfolyama a piaci várakozások szerint, és a cég éves kétszámjegyű bővülését nézve.

alibaba részvény
Alibaba részvény – finviz.com

Olvasd el a többi cikket is az Alibaba-ról:
Az Alibaba vezérigazgatója nem szokott online vásárolni
Alibaba részvénykibocsátás 38% profit + egy kínai milliárdos
A legek között az Alibaba
A kínai hamisítók veszélyeztetik az Alibaba részvénykibocsátását?

 Forrás: techcrunch

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek