Az Alibaba már filmeket is készít

Az Alibaba Group-hoz tartozó Alibaba Pictures Group (korábban ChinaVision Media Group, tavaly vásárolta fel az Alibaba) bejelentette, hogy készül a cég első filmes projektje is. A filmről nem sokat tudni még, az biztos, hogy a címe: A révész.

A vállalat ki fogja használni az Alibaba Group weboldalait a film reklámozására, ami így biztosan eljut a lehető legnagyobb közönséghez is. Kínai a második legnagyobb filmpiac a világon, 36%-kal nőtt 2014-ben a kínai filmipar bevétele, de a nézők még mindig inkább a hollywoodi filmeket szeretik.

Az Alibaba tehát milliókhoz fog elérni a webshopjain keresztül, és a vállalat diverzifikációja szempontjából is jó ötlet a kínai filmpiac felé nyitni.

A részvényesek is örülhetnek, és az árfolyam tovább száguldhat. Jelenleg egy korrekciót hajtott végre az árfolyam. És jó vételi lehetőséget kínál a befektetőknek. Ez az egyik legdinamikusabban növekvő vállalat a tőzsdei cégek között. Az árfolyamban is nagy potenciál kínálkozik, mivel 200-300 dollár közé is mehet az árfolyama a piaci várakozások szerint, és a cég éves kétszámjegyű bővülését nézve.

alibaba részvény
Alibaba részvény – finviz.com

Olvasd el a többi cikket is az Alibaba-ról:
Az Alibaba vezérigazgatója nem szokott online vásárolni
Alibaba részvénykibocsátás 38% profit + egy kínai milliárdos
A legek között az Alibaba
A kínai hamisítók veszélyeztetik az Alibaba részvénykibocsátását?

 Forrás: techcrunch

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!