Kezdőlap Tőzsde Az Alibaba vezérigazgatója nem szokott online vásárolni

Az Alibaba vezérigazgatója nem szokott online vásárolni

-

Jack Ma az Alibaba vezérigazgatója a Wall Street Journalnak adott interjújában azt is megemlítette, hogy ő még nem vásárolt online. Úgy látszik ez nem gátolta meg abban, hogy egy ilyen sikeres online webáruházat felépítsen és tőzsdére vigyen. Persze azért is lehet, hogy nem vásárol így, mert minden ilyet a felesége intéz.

Az Alibaba részvényről már írtuk, hogy szerintünk jól fog teljesíteni, és nagy hozamot várhatnak a befektetők. Az árfolyam a kibocsátás után korrekcióba kezdett, ami várható volt, mivel jóval a kibocsátási ár felett jött ki a részvény. A cégben nagy tulajdonrésze van a Yahoo-nak is, azóta az ő árfolyam is helyre jött és újra emelkedik.

De nézzük meg az Alibaba árfolyamát. Emelkedő trendet kezdett meg, 3 zöld emelkedő gyertya is látható az utóbbi napokban, ami még jobban erősíti majd a trendet. Közel a 100 dolláros határ, amit könnyedén átvihet. A várakozásaink szerint 200-300 dollárig is elmehet az árfolyam az elkövetkező években, ha marad a jó gazdasági környezet.

baba

További cikkek az Alibabaról:
Kattints ide!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek