Az Amazon drónnal szállít? Ugyan már! Székelyföldön az Igazi Csíki Sört is úgy szállítják!

Az Amazon már többször tesztelte a drón kiszállítást, sőt már több próbálkozásuk is volt. De eddig még ők sem alkalmazzák teljes erőbedobással, azt is csak azért tették, hogy a médiába kerülhessenek. Most pedig a székelyföldi sörgyár, az Igazi Csiki sör gyártója kitalálta, hogy ők drónnal fogják kiszállítani a sört a megrendelőknek. Igaz, a szabályozás még várat magára, de amint teljes engedélyt kapnak, már el is indítják a drónfutár szolgáltatást. Könnyű dolguk is van, mert a cégen belül meg tudják oldani, egy külön drónnal foglakozó vállalkozást hoztak létre.

Nézd meg a videót!

Igazi Csíki Sör – Az égből jött sör from Csíki Sör Manufaktúra on Vimeo.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!