KezdőlapGazdaság és üzletAz Amazon drónnal szállít? Ugyan már! Székelyföldön az Igazi Csíki Sört is...

Az Amazon drónnal szállít? Ugyan már! Székelyföldön az Igazi Csíki Sört is úgy szállítják!

-

Az Amazon már többször tesztelte a drón kiszállítást, sőt már több próbálkozásuk is volt. De eddig még ők sem alkalmazzák teljes erőbedobással, azt is csak azért tették, hogy a médiába kerülhessenek. Most pedig a székelyföldi sörgyár, az Igazi Csiki sör gyártója kitalálta, hogy ők drónnal fogják kiszállítani a sört a megrendelőknek. Igaz, a szabályozás még várat magára, de amint teljes engedélyt kapnak, már el is indítják a drónfutár szolgáltatást. Könnyű dolguk is van, mert a cégen belül meg tudják oldani, egy külön drónnal foglakozó vállalkozást hoztak létre.

Nézd meg a videót!

Igazi Csíki Sör – Az égből jött sör from Csíki Sör Manufaktúra on Vimeo.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek