KezdőlapTőzsdeAz Amazon nagyobb vállalat, mint a Walmart, BestBuy, Target együttvéve - infografika

Az Amazon nagyobb vállalat, mint a Walmart, BestBuy, Target együttvéve – infografika

-

Mióta az Amazon 2015. december óta nyereséges lett, azóta került jobban a befektetők célkeresztjébe. Bár addig is imádták a tőzsdézők, de miután nyereségről számolt be, több komolyabb befektető szeme elé került, így komolyabban megtámasztja az árfolyamot a stabilabb befektetői háttér. Nem véletlen, hogy a tavalyi évben közel 20%-ot emelkedett az Amazon részvénye. Az elmúlt 10 évben 1900%-ot növekedett a részvény árfolyama, és így a cég piaci kapitalizációja. Az infografika után megtudod, miért érdekes most a részvény!

amazon infografika

Fontos szintnél jár az Amazon árfolyama

Az Amazon most lépte át a 840 dolláros árszintet. Aminek már tavaly október óta  harmadszorra fut neki az árfolyam. Amennyiben tartósan át tudja törni, úgy meglódulhat a részvény ára, megközelítve a 900-1000 dolláros részvényárat. Ezt a szintet a profi befektetők figyelik, és alacsony kockázat mellett be tudnak szállni a vételi oldalon. Jelenleg a piac (a tőzsde emelkedik) is támogatja az árfolyamot ebben.

A vállalat nemcsak az e-kereskedelemben tevékenykedik, hanem például a web cloud szolgáltatását is nagyon imádják a webfejlesztők, programozók, vállalatok.

amazonreszveny

A Minner tőzsderovatát támogató HotForex brókercégnél kereskedni tudsz az Amazon-részvénnyel, alacsony költségek mellett. Ide kattintva be tudsz regisztrálni a céghez.

Fotó: Mike Seyfang/Flickr

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek