Az Amazon új okosmobilja, Fire Phone

Június 18-án az Amazon bemutatta legújabb okostelefonját. A telefonról egy jó összeállítást itt olvashatsz.
Nekem legjobban a tekintettel irányítási funkció tetszett benne (képekért görgess le).  A legalsó képen megnézheted a mobil összehasonlítását a konkurenciával.

Fire_Phone3

De az is jó funkció, hogy a plakátokról például le tudja szedni a webcímeket.
Firefly also recognizes emails, phone numbers, and URLs from posters or pictures. If Firefly picks up on a website, you can easily navigate to it. Ditto with phone numbers: Firefly will prompt you to make a phone call.

Összehasonlítás
Amazon Phone Comparison_02

Reméljük jó hatással lesz az árfolyamra is. Újra megcélozhatja a 380-400 dolláros szintet az árfolyam. Az elemzők többsége is mind 400 dollár fölé várják (Argus, Oppenheimer, RBC Capital) a részvényt.

amzn_juni

Forrás: BusinessInsider, finviz

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!