Az Amazon üzletet nyitott az Alibaba Tmall webáruházában

Az Amazon internetes webáruház elindította a Tmall webáruházban a saját üzletét. A Tmall az Alibaba Grouphoz tartozik. Olyan, mint egy virtuális bevásárlóközpont, itt az eladók a vállalatok. Ez a szimbiózis most mindkét cégnek jó, mivel az Amazon meg tud szerezni egy nagyobb piacot, és így könnyebb belépnie az ázsiai piacra. Az Alibaba-nak is jó, hiszen egy nagy cég bízik meg bennük, és jobb minőségű termékeket tud kínálni a felhasználóknak. A jutalékot úgy is leveszi.

Az Alibaba részvényét utóbbi időben letolták nagyon, és ez jó beszállási lehetőséget kínál számunkra. Sorra jönnek ki a hírek a cégről, alapítványokat hoznak létre, amik segítik az Alibaba működését.

Előző elemzésünk még mindig megállja a helyét:

Az árfolyam az utóbbi időben nem akar emelkedni. A nagyobb elemző cégek még mindig 110 dollár fölé várják a részvényt. Az árfolyam is furcsán mozog, tehát jó lehetőség kínál azoknak akik bíznak az emelkedésben. A cég éves növekedése így is 30%-os, tehát ez a részvényben is tükröződni fog.

Alibaba részvény - március
Alibaba részvény – március
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!