Az Amazon üzletet nyitott az Alibaba Tmall webáruházában

Az Amazon internetes webáruház elindította a Tmall webáruházban a saját üzletét. A Tmall az Alibaba Grouphoz tartozik. Olyan, mint egy virtuális bevásárlóközpont, itt az eladók a vállalatok. Ez a szimbiózis most mindkét cégnek jó, mivel az Amazon meg tud szerezni egy nagyobb piacot, és így könnyebb belépnie az ázsiai piacra. Az Alibaba-nak is jó, hiszen egy nagy cég bízik meg bennük, és jobb minőségű termékeket tud kínálni a felhasználóknak. A jutalékot úgy is leveszi.

Az Alibaba részvényét utóbbi időben letolták nagyon, és ez jó beszállási lehetőséget kínál számunkra. Sorra jönnek ki a hírek a cégről, alapítványokat hoznak létre, amik segítik az Alibaba működését.

Előző elemzésünk még mindig megállja a helyét:

Az árfolyam az utóbbi időben nem akar emelkedni. A nagyobb elemző cégek még mindig 110 dollár fölé várják a részvényt. Az árfolyam is furcsán mozog, tehát jó lehetőség kínál azoknak akik bíznak az emelkedésben. A cég éves növekedése így is 30%-os, tehát ez a részvényben is tükröződni fog.

Alibaba részvény - március
Alibaba részvény – március

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!