Az amerikai cégektől jó előrejelzések érkeznek a 2015-ös évre

A jelentés szezon ide-oda mozgatja a részvényeket, és felpörgeti a tőzsdék forgalmát. Ezen időszak alatt sok új adatot is megtudunk, például az egyes cégek várakozásait a jövőre nézve.

Ebből leszűrhető az, hogy míg az árbevétel nem nő nagy mértékben, addig az egy részvényre jutó nyereség annál jobban. Ez annak köszönhető, hogy a cégek költségcsökkentéssel sajtolnak ki nagyobb haszonkulcsot, profitot.

A BusinessInsider grafikonján jól látszik, hogy a negyedévenkénti haszonkulcs növekedését várják a részvénytársaságok. Ez megerősíti azt a vélekedésünket, hogy az amerikai piac jó befektetési lehetőségeket nyújt számunkra.

profitkilatas usa

 

Forrás: BusinessInsider

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!