Az Apple 10 millió telefont adott el az első héten

Sokan támadták különböző tech cikkekben, hogy nem ad újat az Apple, semmi korszakalkotó nincs az új iPhoneokban. Az Apple ritkán jön elő új technológiával( amit ő találna ki), inkább egy már meglévőt elkészít, felhasznál profin. És nem mellesleg olyan marketing gépezetük van, amivel versenyezni nem lehet. A képen is látszik, minél újabb telefont adott ki, annál több telefont értékesített az első hétvégén.

A cég árfolyama 100 dollár felett tartózkodik, ami jelen esetben azt is jelenti, hogy könnyen kereskedhető. Azért is, mert kockázat szempontjából, ha 100 dollár alá csökken nem érdemes egy ideig tartani a részvényt, vagy később érdemes venni belőle. Tehát kis kockázattal be tudunk szállni vételi oldalra, ha 100 alá meg zárjuk, ha felfelé hagyjuk kifutni. 105-110 dollárig is felmehet decemberig (5-10% profit)

apple_szept

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!