Az Apple brutális eredményt jelentett. 74 millió iPhone?

Apple store, apple bolt
Apple store, apple bolt

Előző cikkünkben már említettük, hogy a karácsonyi szezont fölényesen az Apple nyerte a mobilok piacán. A tegnap közölt negyedéves jelentésükből kiderül, hogy a várakozásokat is felülmúlták.  74 millió iPhone-t értékesítettek, összességében pedig a legjobb negyedévük volt, ez főleg a december időszaknak is köszönheti. A 18 milliárdos negyedéves bevétel is brutális eredmény.

Az iPhone eladásoknál pedig 46%-os éves növekedést tudott felmutatni. Pedig az elemzők régebben elkezdték temetni az Apple-t, most mégis rácáfolt ezekre.

A tőzsde zárás követően, még lehet kereskedni a részvényekkel, un. after hours tőzsdei kereskedés folyik ilyenkor. Ebben 5,75%-ot tudott emelkedni az Apple árfolyama.

A nagyobb elemzők még feljebb várják továbbra is az árfolyamot. Az előző elemzésünkben említett oldalazás megtörtént a részvényben, tehát e a hír hatására újra elindulhat az emelkedő pályán a részvény.

Apple részvény - finviz.com
Apple részvény – finviz.com

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!