Az Apple és a Google tartja helyét a legértékesebb márkák rangsorában

Az Interbrand már 15 éve készíti el a nagy márkákról a rangsorát. Az Apple és a Google megtartotta a pozícióját tavalyhoz képest, sőt ez a harmadik egymást követő év, hogy ezen a helyen állnak. Ami figyelemre méltó, hogy az első 10-ben 6 cég (GE-t nem számoltam, bár őt is annak tartom) is tech szektorban van, sőt Top 100 cégből 28 ebben a szaktorban tevékenykedik. A Volkswagen a botrány után a 35. helyre csúszott vissza.

A Facebook 23. helyen áll, ami furcsa is lehet, mivel a közösségi oldal szinte mindenhol ott van, a felhasználók folyamatosan használják. Emlékszel a legutóbbi 1 órás leállására? Minden média attól volt hangos, az embereknek hiányzott a Facebook… Ahogyan a részvénye, úgy a cég is még alulértékelt. Igaz, hogy az Interbrand listájában a Face tudta a legnagyobb ugrást felmutatni 29. helyről a 23-ra tudott feljutni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!