KezdőlapGazdaság és üzletAz Apple és a Google tartja helyét a legértékesebb márkák rangsorában

Az Apple és a Google tartja helyét a legértékesebb márkák rangsorában

-

Az Interbrand már 15 éve készíti el a nagy márkákról a rangsorát. Az Apple és a Google megtartotta a pozícióját tavalyhoz képest, sőt ez a harmadik egymást követő év, hogy ezen a helyen állnak. Ami figyelemre méltó, hogy az első 10-ben 6 cég (GE-t nem számoltam, bár őt is annak tartom) is tech szektorban van, sőt Top 100 cégből 28 ebben a szaktorban tevékenykedik. A Volkswagen a botrány után a 35. helyre csúszott vissza.

A Facebook 23. helyen áll, ami furcsa is lehet, mivel a közösségi oldal szinte mindenhol ott van, a felhasználók folyamatosan használják. Emlékszel a legutóbbi 1 órás leállására? Minden média attól volt hangos, az embereknek hiányzott a Facebook… Ahogyan a részvénye, úgy a cég is még alulértékelt. Igaz, hogy az Interbrand listájában a Face tudta a legnagyobb ugrást felmutatni 29. helyről a 23-ra tudott feljutni.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek