Az Apple tarolt a karácsonyi mobil eladásoknál

A karácsony egyik slágerterméke még mindig a mobiltelefon volt. Az új készülékek aktiválási adatai alapján az Apple tarolt a karácsonyi szezonban. Az összes készülék aktiválasból 51,3 ℅ volt az övék. Megelőzve így a Samsungot és a Nokiát. (Ábra.)

Nem véletlen, hogy több cikkünkben is kiemeljük az Apple eredményeit, mivel bárki tud profitálni az ő sikereikből. Ebben az évben a részvény közel 50%-ot emelkedett. Kattints ide, és olvasd el a többi Appleről szóló cikkünket is.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!