Az Apple új szintre lépett, történelmet írt

Az Apple átlépte a 700 milliárd dolláros határt, és ezzel a legnagyobb amerikai vállalat lett. Még egy részvénytársaságnak sem sikerült a piaci kapitalizációban átlépni ezt a szintet. A részvényárfolyama az egekben van, ahogy arra számítani lehetett. Nem is olyan régen még egy rekordot megdöntött, hiszen minden idők legjobb negyedéves eredményéről számolt be a cég, 18 milliárdos negyedéves bevételt jelentett.

Ha ország lenne, akkor az 55 leggazdagabb állam lenne a világon. Megelőzve ezzel például a McDonald’s-ot, aki 90 leggazdagabb ország lenne a tőkéje alapján. Maga mögé utasítaná Marokkót, Ecuadort, Vietnámot, és egy szinten lenne Új-Zélanddal.

Azt árfolyam a hír hallatára tovább száguldott, és megcélozza a 130-as árszintet, ahogyan arra számítottunk. 

Apple árfolyam - finviz.com
Apple árfolyam – finviz.com

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!