KezdőlapGazdaság és üzletAz augusztus 27-i találkozón a Barking ellopta a showt

Az augusztus 27-i találkozón a Barking ellopta a showt

-

Az augusztusi Minneres találkozón a mobilapplikációké volt a fő szerep. Ha az ingyenes hideghívás oktatást is beleszámítjuk, ez volt az 5. Minneres találkozó! Mindenki kikérte a kávéját, üdítőjét, majd el is kezdődött a kicsit kötetlenebb beszélgetés, már-már kerekasztal beszélgetésnek is hívhatjuk. Mikor, milyen mobilappliációt fejlessz, ezt hogyan tudod megtenni, mit kérdezz a fejlesztőtől, mennyibe kerül…? Ehhez hasonló kérdéseket boncolgattak a meghívott szakértők.

Erről hamarosan egy cikk is megjelenik a Minneren, amolyan vázlata lesz az átbeszélt témáknak. Köszönjük a sok-sok szakmai választ a Mobilweekendtől Somogyi Róbertnek (Somának), és az Xdroidtól Mándó Gergőnek. A közönség elég aktív volt, rengeteg kérdést feltettek. Sőt az utána következő kis szünetben még kapcsolatépítésre is ki tudtátok használni az időt. És utána jöttek a Barkingosok. Meg is lepődtem hirtelen mennyire népszerűek lettek (ilyen érdeklődésre nem számítottam, számítottunk). Nem is véletlen, a parkolás app érdekelte a közönséget, és még a mobilapp marketingről is beszéltek, a hazai bevezetésről, tyúk és tojás problémáról … és így tovább.  Szereztek is több új felhasználót, és értékes tapasztalataikat is megosztották. Az is lehetne a mottójuk, hogy: Parkolj olcsón, vagy add bérbe a parkolód és keress pénzt! Kattints ide! 

Kérdés!
Küldd el chatüzenetben a Minneren keresztül, hogy téged milyen téma érdekel! Mi legyen az elkövetkező Minneres találkozók témája?

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek