KezdőlapGazdaság és üzletAz ausztrál dollárra kell most figyelni

Az ausztrál dollárra kell most figyelni

-

A devizák közül az ausztrál dollár adja most a legjobb lehetőségeket. Az árfolyam most áll egy olyan határon, hogy ha átviszi, akkor megtört az emelkedő trend, és ausztrál dollár a csökkenő trendbe léphet az amerikai dollárral szemben (AUDUSD). A 0,9200-es szintet érdemes figyelni, ez alá kell beesnie tartósan ahhoz, hogy az előbb említett irányba menjen az árfolyam.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

A devizára nem csak az ausztráliai hírek, hanem a kínai hírek is ugyanúgy kihatnak, ezért érdemes figyelni azt is. Az ausztrál deviza erősödött a kínai gyártások adatok közzététele után.

audusd_majus

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek