Az ausztrál dollárra kell most figyelni

A devizák közül az ausztrál dollár adja most a legjobb lehetőségeket. Az árfolyam most áll egy olyan határon, hogy ha átviszi, akkor megtört az emelkedő trend, és ausztrál dollár a csökkenő trendbe léphet az amerikai dollárral szemben (AUDUSD). A 0,9200-es szintet érdemes figyelni, ez alá kell beesnie tartósan ahhoz, hogy az előbb említett irányba menjen az árfolyam.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

A devizára nem csak az ausztráliai hírek, hanem a kínai hírek is ugyanúgy kihatnak, ezért érdemes figyelni azt is. Az ausztrál deviza erősödött a kínai gyártások adatok közzététele után.

audusd_majus

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!