Az easySales megoldja az e-kereskedők terméklistázási és frissítési problémáját.

Dátum

Megosztás

Néhány hónapja egy e-kereskedő konferencián az easySales csapata szembe találkozott több Minner olvasóval is. Egy partnerünk mesélte, hogy a többi olvasónk is rákapott egyből a megoldásunkra. Megismertük a funkciójukat és azt mondtuk, hogy ez kell a hazai vállalkozóknak is! 

A céggel el is kezdtünk együtt dolgozni. Sőt Amazonosaink is easySales-eznek, mert a régiós piactereket is előszeretettel használják termékeik értékesítésére és bizony nekik is szükségük volt egy olyan rendszerre, ami felgyorsítja a terméklistázást, árazást, sőt a számlázást is. 

Az easySales cégről röviden: Integráció piacterekhez a terméklistázástól a számlázásig

Az easySales egy automatizált értékesítési felület. Egy helyen tudod kezelni a terméklistázáson át a megrendelések kezelésén keresztül egészen a számlázásig a feladatokat. 

Már több mint 10 millió listázott terméket kezelnek, rendszerükön keresztül már 380 millió euró rendelés keletkezett, 2,8 millió számlát állítottak automatikusan az easySales integrációnak köszönhetően. 

Weboldal: https://easy-sales.com/hu

A sikeres piactér stratégiádban segít az easySales

Már a 2023-as Minner üzleti ötleketben is kiemelten foglalkoztunk a piactér e-kereskedelmi trenddel. Az az e-kereskedő lesz sikeres a következő években, aki sikeresen rá tud csatlakozni a helyi és nemzetközi piacterekre. Ez viszont nem kevés digitális adminisztrációval, feladattal jár. 

  • Kezdjük ott, hogy szinte minden piactér más és más kategorizálást, struktúrát használ. 
  • Ilyen inflációs környezetben szinte minden nap több óra elmehet csak az árak rendben tartására. Ha több piactéren is fent vagy akkor bizony időbe telik végigzongorázni. 
  • Különböző árstratégiát használnál? Ezt automatizálni szeretnéd? Máris integrációk, tool-ok után keresgélsz. 
  • A piacterek és a manuális számlázás. E-kereskedőként biztosan téged is bosszant. 
  • Szeretnél terjeszkedni külföldön, szeretnél exportálni, de a nyelvi akadályok miatt nem tetted? A piacterek erre jó megoldás nyújtanak, de még mindig kell egy nyelvi tool. (Igen, az easySales-nek van erre egy jó megoldása. 

És még megannyi probléma, ami főleg technikai oldalon jelentkezik és akkor még helyt is kell állnod jó ajánlattal, piactérképes termékkel is a piacon. 

easySales előnyei, funkciói

  • Terméklistázás piacterekre (pl. eMag, Vivre, eBay, Elefant, Decathlon, Cel) – Külön kiemelném, hogy igazán könnyen tudod kezelni majd a kategóriákat is, ami akkor lesz nehéz, amikor egyszerre több piactéren is jelen vagy. Egy XML fájlból ez már nem fog menni gördülékenyen. 
  • Megrendelések fuvarlevelek és a számlák gyors generálása egyetlen kattintással, függetlenül a megrendelések forrásától.
  • Készletkezelés: Csökkentsd az emberi mulasztásból eredő hibákat, és válaszd a beérkezett megrendelések alapján történő szinkronizálást és az automatikus készletfrissítést minden csatornán egyszerre.
  • Árfrissítés: Növeld eladásaid akár 60%-kal, az árak automatikus frissítésével.
  • Automatikus fordítás: Itt megjegyzem, hogy külön gépi tanulást is használ a megoldásuk, így folyamatosan egyre jobbak például a magyar-román fordítások, de más nyelvek esetén is működik. 

Kattints ide és nézd meg részletesen mit nyújt az easySales. 

Fotó: Envato License

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!