Az easySales megoldja az e-kereskedők terméklistázási és frissítési problémáját.

Dátum

Megosztás

Néhány hónapja egy e-kereskedő konferencián az easySales csapata szembe találkozott több Minner olvasóval is. Egy partnerünk mesélte, hogy a többi olvasónk is rákapott egyből a megoldásunkra. Megismertük a funkciójukat és azt mondtuk, hogy ez kell a hazai vállalkozóknak is! 

A céggel el is kezdtünk együtt dolgozni. Sőt Amazonosaink is easySales-eznek, mert a régiós piactereket is előszeretettel használják termékeik értékesítésére és bizony nekik is szükségük volt egy olyan rendszerre, ami felgyorsítja a terméklistázást, árazást, sőt a számlázást is. 

Az easySales cégről röviden: Integráció piacterekhez a terméklistázástól a számlázásig

Az easySales egy automatizált értékesítési felület. Egy helyen tudod kezelni a terméklistázáson át a megrendelések kezelésén keresztül egészen a számlázásig a feladatokat. 

Már több mint 10 millió listázott terméket kezelnek, rendszerükön keresztül már 380 millió euró rendelés keletkezett, 2,8 millió számlát állítottak automatikusan az easySales integrációnak köszönhetően. 

Weboldal: https://easy-sales.com/hu

A sikeres piactér stratégiádban segít az easySales

Már a 2023-as Minner üzleti ötleketben is kiemelten foglalkoztunk a piactér e-kereskedelmi trenddel. Az az e-kereskedő lesz sikeres a következő években, aki sikeresen rá tud csatlakozni a helyi és nemzetközi piacterekre. Ez viszont nem kevés digitális adminisztrációval, feladattal jár. 

  • Kezdjük ott, hogy szinte minden piactér más és más kategorizálást, struktúrát használ. 
  • Ilyen inflációs környezetben szinte minden nap több óra elmehet csak az árak rendben tartására. Ha több piactéren is fent vagy akkor bizony időbe telik végigzongorázni. 
  • Különböző árstratégiát használnál? Ezt automatizálni szeretnéd? Máris integrációk, tool-ok után keresgélsz. 
  • A piacterek és a manuális számlázás. E-kereskedőként biztosan téged is bosszant. 
  • Szeretnél terjeszkedni külföldön, szeretnél exportálni, de a nyelvi akadályok miatt nem tetted? A piacterek erre jó megoldás nyújtanak, de még mindig kell egy nyelvi tool. (Igen, az easySales-nek van erre egy jó megoldása. 

És még megannyi probléma, ami főleg technikai oldalon jelentkezik és akkor még helyt is kell állnod jó ajánlattal, piactérképes termékkel is a piacon. 

easySales előnyei, funkciói

  • Terméklistázás piacterekre (pl. eMag, Vivre, eBay, Elefant, Decathlon, Cel) – Külön kiemelném, hogy igazán könnyen tudod kezelni majd a kategóriákat is, ami akkor lesz nehéz, amikor egyszerre több piactéren is jelen vagy. Egy XML fájlból ez már nem fog menni gördülékenyen. 
  • Megrendelések fuvarlevelek és a számlák gyors generálása egyetlen kattintással, függetlenül a megrendelések forrásától.
  • Készletkezelés: Csökkentsd az emberi mulasztásból eredő hibákat, és válaszd a beérkezett megrendelések alapján történő szinkronizálást és az automatikus készletfrissítést minden csatornán egyszerre.
  • Árfrissítés: Növeld eladásaid akár 60%-kal, az árak automatikus frissítésével.
  • Automatikus fordítás: Itt megjegyzem, hogy külön gépi tanulást is használ a megoldásuk, így folyamatosan egyre jobbak például a magyar-román fordítások, de más nyelvek esetén is működik. 

Kattints ide és nézd meg részletesen mit nyújt az easySales. 

Fotó: Envato License

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Cápák között 5. évad 5. rész: A szendvics nem jó biznisz? De a táska workshop igen?

Hiába nyered meg a Konyhafőnököt, ettől a befektetőknél nem indulsz nagyobb előnnyel, sőt lehet nagyobbak is az elvárásaik? A műsorban szendvics üzlettel jött a...

A vevőszerző Facebook hirdetések 5 kötelező eleme

Te is szeretnél olyan Facebook hirdetéseket indítani, amik pénz égetése helyett bevételt, és ami még fontosabb profitot termelnek? Ez sajnos nem olyan egyszerű, hogy...

Print on demand vállalkozás Magyarországról: adózás, szerzői jogok, haszon

Rizikómentes vállalkozás alacsony belépési küszöbbel, amit tőke nélkül elkezdhetsz, és csak marketingelned kell… Túl szép, hogy igaz legyen? Akár azt is gondolhatod hogy valami...

Meki reklám, amiben nem szerepel hamburger – Hírszemle #38

Az emberek pont azért beszélnek a McDonald's reklámjáról, mert hiányzik belőle a hamburger, vagy éppen a Mekis színek. Ez kreatív marketing! Közben egy másik...

Marketing stratégiák, szemléletek röviden, összegyűjtve

Mikor a listát készítettem jöttem rá én is, hogy mennyi lehetőség van előttünk, hogy igazán csúcsra vigyük a marketingünket. Csak válogatni kell! Most a...

Itt az év legkevésbé produktív időszaka. Szerezz most előnyt a konkurenciával szemben!

Új év új lehetőségek! Bár kicsit lassan készült el ez a cikk, megérkezett 2023 és bízunk benne hatalmas lendülettel álltál neki a munkának az...

Cápák között 5. évad 4. rész: Import vállalkozás, mese biznisz, diák kuponozás

Hoppá hoppá! Mennyi pénz, mindenki kedves volt, nagy dráma nem volt. Ez jó adás! És megint a Tiktok, megint egy projekt, ami a Tiktok...

5 másodperces trükk, amivel több követőt szerezhetsz TikTokon [esettanulmány]

Van gyakorlati haszna a cselekvésre ösztönzésnek, CTA-nak a TikTok videókban? - kérdezte tőlem Milán az őszi tiktokos Minner eseményen, és ezzel elültette a bogarat...