Az egyik legkedveltebb marketing cég tőzsdére megy

Szemezgetve a részvénykibocsátások között megláttam a HubSpot nevét. Egyből megörültem, mert egy marketing cég egyből jól jöhet bárkinek a portfóliójába. A HubSpotot pedig szeretik  a kisebb és nagyobb cégek is. A cég marketing tanácsokat, csomagokat ad, illetve különböző marketing és sales szoftvereket árul. 70 országban több mint 11 ezer felhasználója, vevője van már.

A részvényt a New York Stock Exchangre vezetik be, pontos dátum még nincsen. Az biztosa, hogy 19 és 21 dollár között fog kijönni, ami 120 millió dolláros részvénykibocsátást jelent. A vállalat igaz veszteséges, de az első kereskedés után érdemes megnézni az árfolyam mozgást, mert a befektetők lehet felhúzhatják az elkövetkező hónapokban. A tickerje HUBS, ez már biztos, el is érhető már.

Ezt a cikket is frissíteni fogjuk, ha már biztos a kibocsátás. Addigra az is kiderül, hogy érdemes e csökkenésre játszani, vagy marad a vétel.

forrás: wallstreetjournal, editme

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!