Az év legaktívabb üzleti közösség díját kapta a Minner. Te is benne vagy?

Dátum

Megosztás

Hagyományosan és ismét élőben május 31-én, a társasági adóbevallás határidejének napján került megrendezésre a Bridge Budapest Tax Partyja, amely a hazai vállalható üzleti kultúrát építők éves ünnepe és amelyen átadták a 2022-es Bridge Budapest Üzleti Közösségi Díjakat. A díjjal azok az aktív és innovatív üzleti közösségek részesülhettek elismerésben, akik tudatosan és hatékonyan segítik és kataliizálják a hazai üzleti szereplők közötti tudásmegosztást és együttműködést. Olyan üzleti közösségek vehetik át a díjat, akiknek a missziója, eseményei, képzései, kapcsolati hálója illetve tudásmegosztó és közösségépítő tevékenysége kiemelkedő értéket képvisel. A Bridge Budapestet sikeres hazai startupok hozták létre, köztük Balogh Petya (NNG, Cápa), Fehér Gyula (Ustream, exCápa), Árvai Péter és Halácsy Péter (Prezi).

A díjra az előző évekhez hasonlóan egyrészt a szakma ajánlott üzleti közösségeket, másrészt idén először a szélesebb közönség felé is megnyílt a lehetőség a jelölésre.

A zsűri tagjai: Biás Csongor (Startup Hungary ügyvezető), Dr. Kovács Judit (Debreceni Egyetem, Vállalkozásfejlesztés Tanszék docense). Máté Krisztina (Cápák között producer), Matheidesz Réka a Moholy Nagy Művészeti Egyetem nemzetközi projektiroda vezetője, Pistyur Veronika (Bridge Budapest, Oktogon Ventures alapító, ügyvezető), és Tóth Gergely (HR Fest alapító, ügyvezető).

A díjátadón átvettük a Aktív Üzleti Közösségi Díjat:

Már több mint 8 éve olvashatjátok a Minnert, és több éve tart a közössségépítés is. Több, mint 80 esemény, 11 000 tag a Minner FB csoportjában (Minner Extra).

További üzleti közösségeket is díjaztak aznap. Meg is indult a kapcsolatépítés a díjak kézhezvétele után.

Balról: Veres Rita (Edisonplatform), Kövesdi Gábor (Myfarm Gazda Alapítvány), Szarka-Alberti Petra (#vegyélhazait), Buru Évi (Fabrik), Mándó Milán (Minner & Minner Extra), Pajkó Andrea (Trendalelke Vállalkozónői Reggeli) és Pistyur Veronika (Bridge Budapest)

Te is szeretnél rácsatlakozni a Minner aktív üzleti közösségére?

Leírom hogyan tudod kiaknázni a Minnerben rejlő lehetőségeket:

  • Nézz fel többször a Minner főoldalára. A cikkek segítenek benne, hogy lásd az üzleti trendeket. Könnyen segíteni is tudod üzleti partnereidet, elirányítva arra az üzleti cikkre, ami segíthet nekik. minner.hu – irány a főoldal, kattints ide!
  • A MinnerAkadémián olyan videós képzéseket, üzleti információkat találsz, amelyeket a közösségben is található szakértők készítettek. Például a kínai import vagy éppen az Amazon tudásanyagunk egyedülálló itthon. Azonnal használható tudást adunk a képzésekben, példákkal, esettanulmányokkal, letölthető útmutatókkal. Továbbá itt értesülhetsz kisebb, nagyobb eseményeinkről is. minnerakademia.hu – kattints ide
  • Lépj be a Minner Extra zárt Facebook csoportba. Több mint 11 000 tag van már ott. Bár persze félek, hogyha 20 ezren leszünk miként tudjuk megtartani ezt a minőséget. De ugyanúgy féltem 3000-nál is, amikor a 10 000-re gondoltam. Szóval menni fog! Egészen aktív és szalonképes tagokkal van tele a csoport, sokat segítünk egymásnak, természetesen üzleti ügyekben, kérdésekben. Minner Extra csoport itt – figyelem, csak akkor kerülhetsz be, ha válaszolsz a kérdésre jelentkezéskor!
  • Iratkozz fel a Minner hétfői hírlevelére! A hétfői hírlevelet pontban reggel 6-kor küldjük. Benne 5 üzleti hír összefoglalóját látod. Úgymond lenyomata a hétnek, összefoglalója, kiszűrve a vállalkozóknak fontos, izgalmas híreket. Nemcsak a Minnerről szemlézünk hírt. Hírlevél feliratkozás itt
  • Minner Podcast, üzleti hanganyagok: Már több mint 100 üzleti podcast vár rád, tudsz miből válogatni. És a most elindított podcast hírszemlénk is igazán felkeltheti a figyelmedet! minner.hu/podcast – kattints ide!
  • A Minner Facebook oldala. Bár már 8 éve követheted a posztokat, mindig meg tudunk újulni. Egyrészt itt megosztjuk. legtöbb tartalmunkat, másrészt elég jó diskurzusokat indukálunk. Kattints ide!
  • Minner események: A közelgő eseményekről a Minner főoldalán, Facebook oldalunkon, hírlevélben vagy a Minner csoportban értesülhetsz. Kisebb, 20-30 fős eseményeket szervezünk, hogy igazán meglegyen a közösségi élmény.
Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!