KezdőlapGazdaság és üzletAz IBM BIG Data számítógépe egy applikáción keresztül mondja meg, mit vegyél...

Az IBM BIG Data számítógépe egy applikáción keresztül mondja meg, mit vegyél karácsonyra

-

Az IBM-nek vagy egy csúcszámítógépe, ami a Big Data-t kihasználva eddig is több trendet előre tudott jelezni, ami kihatott az IBM számítástechnikai fejlesztéseire. Most a cég elindított egy applikációt, ami nekünk segít a karácsonyi ajándékötletekben.

Az IBM Watson Trend applikáció (sajnos csak iPhonera érhető el) elemzi a környezetedben is megtalálható blogokat, ismerőseid posztjait, fórumok beszélgetését. Ezeket az adatokat feldolgozza, és kitalálja melyik termék lesz az, ami most trendi, amit érdemes vásárolni.

Az én big datám  (agyam) azt mondja, hogy itthon még mindig a kávéfőző, laptop lesz a sláger.  A TV és a mobil szintúgy. Magyarországon az okosóra és egyéb ilyen hülyeségek nem kerülnek középpontba.

Szerinted? (Nézz fel a Minner Facebookjára és kommentelj!)

Forrás: IBM

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek