Az Ikea így változtatná meg a konyhánkat 2025-re

Az Ikea a Milánó Expón mutatta be a ConceptKitchen2025 nevű projektjét, amiben láthatjuk milyen lesz konyhánk 2025-ben. Az Ikea diktálja tehát az irányt, ami nem is meglepő, mivel a legnagyobb piaci szereplő. Mennyire lesz hightech az új konyha? Változás az lesz, de akkora nem, hogy robotok szolgálják fel az ételt, vagy készítsék el 🙂 A leglényegesebb változásokat kigyűjtöttem. A szöveg melletti képen látható a teljes konyha terve. Nézzünk néhány fontos elemet belőle:

Az egyik fő irány, a pazarlás megszüntetése, mérséklése. Az Ikea okosasztala receptötleteket ad, hogy mindent fel tudjunk használni, amit a boltban vásároltunk.

Forrás: Ikea
Forrás: Ikea

A legfontosabb szó a tanulmányban az indukció. A hűtőnkben indukciós hűtési technológia fog működni, és így ajtóra se lesz szükségünk, mivel minden dobozt külön hűtünk. Az asztalon pedig indukciós tekercsek az edény belsejét melegítik fel, így ez valószínűleg feleslegessé teszi majd a tűzhelyet.
Felső kép a hűtő, alsó képen pedig láthatjuk, hogy az asztalon fogjuk főzni az ételt is.

Forrás: Ikea
Hűtő 2025-ben Forrás: Ikea
Forrás:  Ikea
Forrás: Ikea

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!