Az USA legkedveltebb márkái 2015-ben

Fontos megnézni azt, melyek a legkedveltebb márkák az USA-ban, mert ezt is felhasználhatjuk a részvénypiaci spekulációnk során. Ezt a listát ide kattintva éred el.  Én mégis inkább azt vizsgálom meg, melyik voltak azok a márkák, amik több éve már a topban vannak.

A legerősebb márkák:

Visa
Hallmark Greeting Cards
Craftsman Tools
Subway
Target Stores
The Weather Channel
Michelin Tires
KILZ
Southwest Airlines
Mercedes-Benz Vehicles
Verizon Mobile Network
Blue Cross and Blue Shield

A Visa részvényét kiemelném, egy hónapja splitelték 4:1 arányban. Az amerikai cégek folyamatosan vásárolják vissza saját részvényeiket, így hozzák vissza a külföldön offshore országokban parkoltatott tőkét. Így a piacok felfelé menne továbbra is. Tehát érdemes a Visa-t is figyelemmel kísérni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!