Befektetőkereső show by Minner S1E4

Az első évad utolsó részéhez értünk. Izgalmas ötletekkel jött az utolsó 5 ötletgazda (csapat) is. Sőt volt egy nagy meglepetés is: az egyik résztvevő nem tudott az eseményen részt venni, mert a párjánál megindult a szülés. Ezért azt találtuk ki, hogy közben megkérdezzük az esemény nézőit, hogy valaki ki merne-e állni bemutatni az ötletét. Többen is jelentkeztek, és az első jelentkező nyert. Ő lett az utolsó előadó.

A színpadon az ötletgazdáknak 3-3 percük volt, hogy meggyőzzék a befektetőket, hogy miért érdemes az ő projektjükbe befektetni (ezt hívják pitchnek), ezután a zsűri 3-3 percig kérdésekkel bombázta a résztvevőket. A kérdések végén pedig az ötletgazdáknak jelezték, hogy szeretnék-e velük megkezdeni a befektetői tárgyalásokat. A cél, hogy júliusig a lehető legtöbb bemutatkozó tőkét tudjon szerezni, vagy a kapcsolatoknak köszönhetően még jobban beinduljon az adott ötlet, új termék, szolgáltatás.

A zsűriben helyet foglalt:

Tipp a videóhoz: Figyeld a befektetők, szakértők kérdéseit és reagálását az ötletekre, mert nagyon sokat tanulhatsz belőle. 

Bemutatkozó csapatok/ötletgazdák:

– Marketing Forradalom Tallódi Márk, marketing szoftver – 1:10
– DOKEE – Dudás Ágnes, Erdélyi Balázs, a zsebdoktor – 10:12
– oaPIX Online Photo & Art App – Magyar Gergő, online képszerkesztő – 18:58
– 3D nyomtató/ oktató központ – Flóra László – 25:46
– Bernád Apor (a beugró) – 34:12

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!