Bosszúállók 2., Star Wars 7., Ant-Man…sűrű menetrendje lesz a Disney-nek

film_girl / Twitter
film_girl / Twitter

A héten a Cinemacon-on fényképezte le a Mashable újságírója, Christina Warren, hogy milyen menetrend szerint jelennek meg az újabb Walt Disney filmek. A képen is láthatjuk, hogy Hollywood egyik legerősebb stúdiójáról beszélünk. A héten már írtunk egy cikket a Disneyvel kapcsolatban: Yoda mestert már a 14. százaban kitalálták?

A filmek mind-mind behozhatják a hozzájuk fűzött bevétel várakozásokat. Az interneten olvasva a reakciókat is arra következtetek, hogy mindenki várja a filmeket, sőt a Star Wars részeket kifejezetten várják.

Ne csak nézd a filmeket, hanem profitálj is belőlük. Tedd fel magadban a kérdést! Jó lenne, ha én lennék a tulajdonosa a Walt Disney-nek? Ha a válasz meg van, akkor nézd meg az alábbi elemzésünket, amit előző cikkünkből másoltunk ki.

 A Star Wars most már a Disney tulajdonában van, így az ő kasszáját erősíti. Véleményem szerint a Walt Disney egy meghatározó szereplője Hollywoodnak, és a részvényeit is imádják a befektetők. Te szeretnél a Disney tulajdonosa lenni? (Szerintem mindenki szeretne az lenni.) A részvényére nézz rá, először nézzük meg nagyobb időtávon.  Látod milyen szép trendben van? Tudtad, hogy még nincs is túlárazva. 2000-ben például az árfolyama 44 dolláron volt, így számolva benne van még a további emelkedés.

Disney részvény elemzés - finviz.com
Disney részvény elemzés – finviz.com

Az alábbi képen már rövidebb idősíkon látjuk. Most kis kockázattal be lehet szállni a vételi oldalon. 100 dollár alatt amúgy sem érdemes egy ideig venni a részvényt, így ha ellenünk megy a piac, ott kiszállhatunk kis kockázattal. Az elemzők 120-130 dollár közé várják év végéig a Disney részvényeket. Tehát alapból 7% kockázatunkra jut 12% profit, ami már így is jó arány, ha 130-ig felmegy akkor pedig még nagyobb hozamunk lehet. A cég május 6-án fog jelenteni. A pénzügyi adatait be se teszem a cikkbe, mert el nem hinnéd (annyira jók).

Disney részvény elemzés - finviz.com
Disney részvény elemzés – finviz.com

Fotó: @film_girl /twitter

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!