KezdőlapTőzsdeCandy Crush játékkal a tőzsdén is játszadozhatsz

Candy Crush játékkal a tőzsdén is játszadozhatsz

-

Persze nem a játékkal, hanem a King.com részvénytársaság részvényével, mivel nemsokára bevezetik a tőzsdére. Egyik legismertebb játékuk a Candy Crush.
A cég nyereséges, tavalyi évben 568 millió dollár maradt a cégnél (506 millió dollár osztalékot ki is vettek), ehhez 1,9 milliárd dollár árbevétel párosult.
Mondhatnánk, hogy az eredmény jó, de a cég a “cukorkás” játék óta nem tudott nagyot felmutatni. Sokan hasonlítják a Zynga-hoz, mivel ők se tudtak a Farmville játékuk után nagyot alkotni.  A grafikonon látszik, a részvény a kibocsátásához képest több mint felét elveszítette.
A King.com-nak viszont előnyére válik, hogy nyereséges cégről beszélünk, vagyis még nyereséges cégről. Sok elemző szerint ezek csak sláger termékek, és amint megszűnik az érdeklődés, a cég hanyatlani kezd.
Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy a részvényárfolyam csökkenésére spekuláljunk,ehhez kell keresni egy olyan brókercéget ahol ezt meg lehet tenni. Persze ha a jelek arra utalnak.
A kibocsátás március 26-án lesz.
zynga_chart

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek