Candy Crush játékkal a tőzsdén is játszadozhatsz

Persze nem a játékkal, hanem a King.com részvénytársaság részvényével, mivel nemsokára bevezetik a tőzsdére. Egyik legismertebb játékuk a Candy Crush.
A cég nyereséges, tavalyi évben 568 millió dollár maradt a cégnél (506 millió dollár osztalékot ki is vettek), ehhez 1,9 milliárd dollár árbevétel párosult.
Mondhatnánk, hogy az eredmény jó, de a cég a “cukorkás” játék óta nem tudott nagyot felmutatni. Sokan hasonlítják a Zynga-hoz, mivel ők se tudtak a Farmville játékuk után nagyot alkotni.  A grafikonon látszik, a részvény a kibocsátásához képest több mint felét elveszítette.
A King.com-nak viszont előnyére válik, hogy nyereséges cégről beszélünk, vagyis még nyereséges cégről. Sok elemző szerint ezek csak sláger termékek, és amint megszűnik az érdeklődés, a cég hanyatlani kezd.
Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy a részvényárfolyam csökkenésére spekuláljunk,ehhez kell keresni egy olyan brókercéget ahol ezt meg lehet tenni. Persze ha a jelek arra utalnak.
A kibocsátás március 26-án lesz.
zynga_chart

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!