KezdőlapGazdaság és üzletCéges arculat kell, grafika....? Itt 5 dollárért megcsinálják!

Céges arculat kell, grafika….? Itt 5 dollárért megcsinálják!

-

Hallottál már a fiverr.com oldalról? Ha úgy érzed, komolyabb dizájnnal akarsz kilépni a piacra, amikor a vállalkozásodat elindítod (vagy már működik is), akkor érdemes felnézni az előbb említett oldalra. Elég sokszor bele tudsz nyúlni olyan kivitelezőkbe, akik ennyi pénzért minőségi munkát végeznek. Mit tudsz, mit érdemes megcsináltatni 5 dollárért (minden ennyibe kerül ezen az oldalon)?

– logó
– weboldal grafika
– weboldal készítés (na jó azért ennyi pénzért nem biztos, hogy azt kapod, amire szükséged van, de pl. segítenek beállítani olyan pluginokat WordPressre, vagy más oldalakra, amivel te garantáltan szenvednél egy ideig).
– képek, képek szerkesztése
– Facebook és egyéb közösségi hálókra optimalizált kép készítése
– külföldi keresőoptimalizálás
– videókészítés
– több nyelvű hangalámondás
– angol (vagy más nyelven) írt szöveg korrektúrája (ez elég hasznos)
– megjelenés nagyobb FB, Twitter, Instagram profilokon (akkor jó, ha külföld a célpiacod)
– de például csináltathatsz saját logós kávét is, mint ahogy a Shopify tette:

Forrás: Shopify
Forrás: Shopify

Persze itt is kell tapasztalatokat gyűjteni, és érdemes hazai fórumokon is elolvasni a véleményeket, sőt tippet is kaphatsz, neki ki készítette pl. a logóját. Hidd el, sok olyan felhasználó van, aki indiai vagy ukrajnai, vagy egyéb olyan országokból jön, ahol megéri nekik egy-egy ilyen projektet megcsinálni. Továbbá  sok diák is fenn van az oldalon. Aki sok értékeléssel rendelkezik, több különböző embertől, ők valószínűleg ügyesek is. De mondom ez legyen egy tipp, hogy nézz fel ide, illetve keresgélj magyar fórumokon.

20%-kot spórolsz, ha a következő kuponkódot használod (van olyan, ami többe kerül, mint 5 dollár): AFFX20 >>> fiverr.com

fotó: Flickr

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek