Centes részvény móka

A centes részvényekről (penny stock) már sokat írtunk. Több részvény is van, ami naponta akár 50% feletti mozgást is tud produkálni. Előző cikkünkben a Cassidy Ventures részvényen mutattuk be, hogy nem mindig szabad hinni annak, ha egy ilyen részvény emelkedik. A Cassidy-nél láthattuk a cégnek még csak weblapja sincs. Azóta már persze beigazolódott nagyrészt a gyanú, a részvény 2 dollárról 1,75 ig csökkent, 12,5%-ot.

Aki hallgatott ránk akár meg is tudta fogni, mivel az ilyen túlzó mozgásokat a legkönnyebb megérteni. A cégről friss hírek nem jöttek mostanában, mivel a jelentés szezon még később lesz. A forgalom a legutóbbi kiugró érték után alacsony szinten tartózkodik.  Ahogy már írtuk, lehet áresésre is spekulálni a brókercégeknél. Ennél a részvénynél jó stratégia lehet az, hogy megvárjuk míg felugrik a részvény majd árfolyam esésre spekulálunk, és így sávosan megcsináljuk. 10-30%-okat eltéve napon belül.

cassidy_juli

Forrás: finance.yahoo

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)