Csökkenhet a gázolaj ára?

A Deutshe Bank (DB) most kiadott ábrájából és elemzéséből kiderül, hogy amíg az elmúlt években meredeken emelkedett a gázolaj ára, addig most lényegesen elmarad a korábbi értékektől. Carl Riccardonna a DB elemzője szerint ez jó hír lehet a fogyasztóknak is, mivel a nyáron nem szokott már tovább emelkedni az ár. Az eddigi 25%-os év eleji emelkedéshez képest most 12%-ot emelkedett az ár, tehát akár nagyobb csökkenés is várható. (ábra a hirdetés után)

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
deutsche bank_gaz_ar_juni

 

Ez a cikkünk is érdekelhet téged:
Emelkedhet a cukor ára
Mindenki nyugodjon le! Nem lesz magasabb a kávé ára

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!