Csütörtökön lesz a munkanélküliségi adat az USA-ban

A dollár az euróval szemben most érte el a 1,3689 -es szintet, ami egy jó ellenállás lehet az árfolyamnak. Érdekes mozgást produkált az árfolyam az elmúlt napokban, úgy látszik a monetáris lazítás nem úgy hat jelenleg az árfolyamra, ahogy azt az elemzők elvárják. Ez annak is köszönhető, hogy míg a kötvényvásárlást csökkentették, addig a kamat még alacsony, tehát még a piac a részvényekbe önti a pénzt. Ebből következik, hogy a dollár se erősödhet még annyira.

A mostani szintnél előzőleg oldalazás volt, jó lehet használni stop szintnek, ha elindulna az árfolyam valamelyik irányba. Ez a valamelyik irányba úgy értem, hogy 50 pontot fel vagy le.  A héten csütörtökön lesz az amerikai munkanélküliségi adat (non farm payroll). Tehát érdemes csütörtökön az árfolyam elé ülni, mert nagy mozgás várható.

eurusd_juli

 

Forrás: forexfactory

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!