Deviza és árupiaci hírek (02.26)

Az EU bizottsága csökkentette az inflációs kilátásait.  Hasonló a mostani gazdasági helyzet az EU-ban, mint az 1990-es Japán gazdasági válság. Az országban sokáig fent maradtak a deflációs félelmek, mivel olyan alacsony volt az infláció. 2016-ig valószínűleg 2% alatt marad az EU-ban ez az érték.

Az angol fontra ható hírre érdemes ma odafigyelni, mivel ma közlik a 4. negyedéves GDP adatának második becslését.
Az arany árfolyama nem rég látott magasságokba emelkedett, 1340-es szinten jár. Sokan a bitcoin bizonytalanságára ható tényezők miatt gondolják, hogy az arany emelkedik. Valószínű, hogy azért maga a bitcoin nem tud kihatni az arany árfolyamára.  Érdemes oda figyelni az AUDUSD devizapárra, mivel szorosan együtt mozog az arany árfolyamával.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!