Deviza és árupiaci hírek (02.26)

Dátum

Megosztás

Az EU bizottsága csökkentette az inflációs kilátásait.  Hasonló a mostani gazdasági helyzet az EU-ban, mint az 1990-es Japán gazdasági válság. Az országban sokáig fent maradtak a deflációs félelmek, mivel olyan alacsony volt az infláció. 2016-ig valószínűleg 2% alatt marad az EU-ban ez az érték.

Az angol fontra ható hírre érdemes ma odafigyelni, mivel ma közlik a 4. negyedéves GDP adatának második becslését.
Az arany árfolyama nem rég látott magasságokba emelkedett, 1340-es szinten jár. Sokan a bitcoin bizonytalanságára ható tényezők miatt gondolják, hogy az arany emelkedik. Valószínű, hogy azért maga a bitcoin nem tud kihatni az arany árfolyamára.  Érdemes oda figyelni az AUDUSD devizapárra, mivel szorosan együtt mozog az arany árfolyamával.

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!