Donald Trump elnöksége alatt a Caterpillar részvénye felfelé száguldhat!! Tudd meg miért!

A múlt héten a brokermonitor.hu -n már leírtam, hogy miért mehetnek felfelé majd a fegyver részvények, amikor Donald Trump elkezdi a munkát az USA elnökeként 2017. januárjában. Van itt még valami, amiről a többi oldalon még nemigen írnak. Ez pedig az, hogy ő ténlyeg újjá akarja építeni amerikát. Persze mindenki a bevándorlásos témára van ráállva még ott is, meg arra, hogy Trump szerint nincs olyan, hogy klímaváltozás… És nem olvasnak a sorok között. Szóval fel kell készülni arra, hogy….

Trump újra akarja építeni Amerikát, vagyis utakat, hidakat, iskolákat akar felújítani. Elvileg, és kapaszkodj meg, 3000 milliárd, vagyis 3 trillió dollár értékben akar ilyen felújítást. Miért? Mert így tudja felélénkíteni a belső keresletet, a hazai GDP-t. Ehhez persze kell majd a kongresszus beleegyezése, hogy ekkora horderejű beruházást eszközöljön az Egyesült Államokban. Viszont te előrébb jársz majd, amikor 2017. első félévében erről szavazni fognak, és már tudod mibe érdemes befektetni a döntés után. Tudod mibe?

A Caterpillar céget ismered? Szerintem már hallottál róla. Sok hazai cég is használja pl. a maró gépeit. Nos, az előbb említett cégnek nagy lehetőség lesz a felújítás. És mivel Trump ezzel élénkíteni tudja a hazai GDP-t is, így biztosan erőltetni fogja ezt a nagy horderejű projektet. Több elemzőnél is láttam, hogy elővették a Caterpillar részvényt. Nem véletlen. Amíg a többség a mexikói pesóval foglalkozik, addig a profik már a jövőt nézik. Az, hogy mi az, amit előre le tudnak kereskedni. És ez lehet az a részvény (többek között). Jobb felkészülni!

Vajon miért ugrott meg a Caterpillar árfolyama az elmúlt napokban? A választ te is tudod. A cégben az is jó, hogy osztalékpapír is, így még vonzóbb a befektetők számára. Az elkövetkező 1 évben tedd figyelőlistára ezt a részvényt!!! Szólj a brókerednek!!! Erről még később is írni fogok. De egy plusz infó!!! Hamarosan, amint 100 dollár lesz a részvény, és ha azt átszáguldja, akkor meg sem áll 120-130 dollárig.

caterpillar

Ez mind szép és jó, de én úgy gondolom, először ismerkedj meg a tőzsdével, gyakorolj. Illetve kereskedj mással is, amíg nem jön el az idő a Caterpillar részvényeiből vásárolni. Ehhez mutatok egy ebookot is: Kattints ide, és töltsd le a belinkelt ebookot, melyből már kellő rálátásod lesz a tőzsdére!

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja, kezdd el náluk a tőzsdei kereskedésed!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!